Tartă de octombrie cu dovleac. Aluat de Tartă în 5 minute!!
Vrem să te ajutăm să organizezi rapid o sărbătoare de Halloween într-un stil Natural&Relaxant, să îi impresionezi pe cei pe care ii adori și să le aduci zâmbetul pe buze! Tartă de octombrie cu dovleac, vrei să încerci aceasta experiență?
Îți place să pui o pereche de ghete și să mergi la plimbare în ultima zi din octombrie?
Pentru cei mari ? O pauză bine meritată după o săptămână bine ritmată.
Pentru copiii tăi? Un moment în care își cultivă imaginația, își observă mediul direct.. înainte de o gustare bună și sănătoasă!
La final poți să le oferi tuturor bomboane Vivil sănătoase, fără zahăr adăugat de la www.naturalsirelaxant, sau să le pregătești o tartă de octombrie din dovleac delicioasă.
Preparare Tartă de octombrie cu dovleac 10 minute Coacere 45 de minute Total 55 de minute Porții 6
Ingrediente
- 2 cesti de dovlecei pasati cu o furculita
- 1/4 cană zahăr brun sau îndulcitor de ștevia (www.naturalșirelaxant.ro)
- 3 ouă batute
- 1/2 lingurită sare
- 3/4 căni de lapte
- 4 linguri de melasă
- 1 lingurită de unt topit
- 1/4 lingurită de ghimbir
- 1/4 lingurita nucșoară
- 1 lingurita scortisoară
- 1 aluat de tartă
Pregătirea
Etapa 1
Preîncălziți cuptorul la 375 ° F (190 ° C).
Etapa 2
Combinați toate ingredientele și turnați într-o crustă de plăcintă nefiartă.
Etapa 3
Coaceți timp de 45 de minute sau până când centrul este ferm.
Un mic sfat secret:
Pentru a găti ușor dovleacul, tăiați-l în jumătate, decupați miezul și puneți folie de plastic pe suprafața tăiată. Gatiti in cuptorul cu microunde la putere maxima intre 15-20 de minute si indepartati coaja cu o lingura.
Echipamente
- cutie ermetica cu capac
- covoraș de patiserie (sau hârtie de copt)
- vergea
- farfurie de plăcintă
- furculiţă
Ingrediente
- 200 g faina
- 80 ml ulei vegetal (~ 72g)
- 80 ml apă fierbinte (80 g)
Instrucțiuni
Intr-o cutie (tip Tupperware) se toarnă faina, uleiul, apoi apa.
Închideți cutia.
Agitați energic (de zece ori în toate direcțiile).
Deschideți cutia și colectați aluatul pentru a forma o minge. Aluatul este gata! (Nu este nevoie de odihnă.)
Pe un covoraș de copt sau hârtie de copt, întindeți aluatul cu un sucitor.
Puneți pe farfuria de plăcintă și înțepați cu o furculiță.
Coaceți în prealabil la 200 ° C timp de 10 minute, înainte de a acoperi cu umplutura.
Un mic secret:
Simțiți-vă liber(ă) să variați făinurile (de exemplu, folosind făină integrală), uleiurile (măsline, floarea soarelui, etc.) sau adăugați semințe, condimente sau ierburi în crusta de plăcintă! Vă spun, această rețetă este magică pentru că poate fi personalizată la infinit. 😉
Leave a Reply