Despre noi

Misiunea Noastra

« Noi ne dorim ca firma noastra sa devina cel mai bun partener la dispozitia oamenilor. Cu foarte multa atitudine pozitiva si entuziasm punem la dispozitie toata energia, reteaua de furnizori pentru a sprijini : sanatatea, reusita sociala si economica, placerea, realizarea de sine, armonia cu sine, cu ceilalti si in mod special cu natura a societatii noastre. »

 

Luminita STIRBU, Manager General Natural&Relaxant

Natural&Relaxant a aparut datorita unei dorinte puternice de a impartasi puterea unei atitudini pozitive si a starii de bine. Doresc sa reusesc sa transmit acest mesaj fetitei noastre Lara si tuturor copiilor minunati, precum si persoanelor adulte de toate varstele, astfel incat sa fie de neoprit in implinirea viselor lor cat mai de timpuriu.
Starea de bine si dezvoltarea personala ne ajuta sa ne adaptam la provocarile la care aspira societatea aflata intr-o continua schimbare si evolutie sociala, ecologica si etica , mentinandu-ne starea de bine si bucuria de a trai la maxim in fiecare secunda.

Angajamentele Noastre

Angajamentul nostru pentru starea de bine, precum si pentru dezvoltarea personala a dumneavoastra propunem persoanelor de toate varstele o selectie de produse de calitate , care sa le aduca o stare de bine si dezvoltare personala reflectata in sanatate, succes social sau economic, placere, realizare de sine, armonie cu sine si cu ceillalti.

Magazinul nostru este un loc de calm, unde te simti binevenit si in armonie cu natura .

Angajamentul nostru economic

Dezvoltarea unei firme robuste, usor adaptabila la modificarile din societatea actuala , profitabila dar care sa raspunda nevoilor celor mai importante ale clientilor, organizata ca sa aduca multa valoare adaugata societatii actuale, si care sa asigure o comunicare si o dezvoltare a lantului de furnizori si colaboratori.

Angajamentul nostru pentru protectia naturii

Comercializarea de produse care sa produca cat mai putine deseuri, produse din materiale reciclate, organizarea de evenimente pentru copii care sa dezvolte pasiunea pentru protectia naturii.

Lumea Noastra

Un concept unic de magazin
Natural & Relaxant ofera o oaza de liniste si pace , care ne permite sa ne regasim, sa ne dezvoltam, si sa ne reconectam la natura: fiecare se simte liber sa caute ceea ce ii aduce o stare de bine.
Ideea acestui magazin a aparut in urma anilor petrecuti in Franta, ani in care starea de bine era un mod de viata, am inteles ca fiecare persoana este extraordinara si ca este posibil sa se dezvolte personal fara limite si sa ajunga la o stare de bine in comuniune cu natura.
Zambetul este un mod necostisitor pentru a ameliora tinuta fiecaruia.

Bună - Bună!

Vrei sã slãbeşti natural şi relaxant?
Iţi oferim GRATUIT :
1. Un ghid cu sfaturi pentru a slãbi în mod natural
2. Un plan alimentar pentru o sãptãmânã!!
Lasã-ne doar,