Politica de retur

Politica de Retur 

 

www.naturalsirelaxant.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.naturalsirelaxant.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.naturalsirelaxant.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dvs. Primim retururile doar prin curierat rapid sau prin orice serviciu “door to door”. Returul dvs. trebuie sa ajunga la adresa: Pitești, str. Bradului, nr.2, bl. P1, sc. C, ap.12, cod postal: 110 365.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

 

Bună - Bună!

Vrei sã slãbeşti natural şi relaxant?
Iţi oferim GRATUIT :
1. Un ghid cu sfaturi pentru a slãbi în mod natural
2. Un plan alimentar pentru o sãptãmânã!!
Lasã-ne doar,