Prăjitură cu dulceață de căpșuni, FĂRĂ ZAHĂR, UȘOARĂ și RAPIDĂ
Prăjitură cu dulceață de căpșuni
INGREDIENTE
1 borcan gem de căpșuni
www.naturalșirelaxant.ro îți recomandă gemul de căpșuni FĂRĂ ZAHĂR, 100% NATURAL produs de Dacia Plant.
3 ouă
20 g îndulcitor de ștevie sau 100 de grame zahăr pudră
Îți recomandăm îndulcitorul, Hyper Stevia Rebaudiana- Pulbere, Hypericum, 100 g, de pe www.naturalsirelaxant.ro.
75 de grame Mălai
50 de grame de făină
1 pungă zahăr vanilat
1/2 plic de praf de copt
1 vârf de cuțit de sare
MOD DE PREPARARE
1. Preîncălzește cuptorul la temperatura de 180°C.
2. Acoperă o foaie de copt cu hârtie de copt.
3. Sparge ouăle, separând albușurile de gălbenușuri.
4. Bate gălbenușurile cu zahărul pudră și zahărul vanilat.
5. Adăugă făina, mălaiul și praful de copt.
6. Se amestecă bine.
7.Pentru a le omogeniza „minunat de bine”, adăuga 3 linguri de lapte.
8. Cu un praf de sare, batem albușurile spuma si le incorporam in aluat fără a le rupe.
9. Se întinde aluatul în forma de copt
11. Coace-l timp de 10 minute.
12. După ce scoți prăjituta încă moale din cuptor, puneți-l pe un prosop de bucătărie umed.
13.Scoate hârtia de copt.
14. Întinde pe toată suprafața dulceață de căpșuni.
15. Păstrează prăjitura la rece dacă îți mai rămâne!
Rețetă este validată de inginer chimie alimentară Cristina MĂRIUȚ.
Rețetă este validată de inginer chimie alimentară Cristina MĂRIUȚ.
Leave a Reply