Cele mai bune măști naturale antirid ! Vrei să scapi de ridurile faciale și să întinerești fără intervenție chirurgicală?
Cele mai bune măști naturale antirid testate de echipa Natural&Relaxant, te vor ajuta să întinerești și să mergi la toate ședințele cu o încredere în tine remarcabilă!
Ridurile rezultă din pierderea treptată a elasticității pielii asociată cu îmbătrânirea, care este asociată cu diverse fenomene.
Ridurile se clasifică in functie de cauza formării lor astfel:
- riduri de expresie (dinamice): sunt cele care se formeaza din cauza expresiilor faciale repetate (ras de pilda). Aceste riduri pot deveni permanente. Pot fi ameliorate cu creme hidratante.
- riduri elastice: isi fac aparitia pe gat, deasupra buzei superioare, la nivelul obrajilor. Cauzele acestor riduri sunt radiațiile ultraviolete, poluarea, fumatul. Aceste riduri pot fi ameliorate cu renuntarea la fumat, cu produse de ingrijire cu factor de protectie ridicat, cu o dieta echilibrata si sanatoasa, o hidratare adecvata si cu o crema de ingrijire antirid.
- riduri gravitationale: elastina si colagenul sunt produse din ce in ce mai putin, pe masura ce trec anii. Din acest motiv pielea se lasa, vizibil in zona gatului si obrajilor. Pot fi ameliorate cu o crema cu efect lifting, sau cu alte proceduri de lifting (non-invazive sau minim-invazive). Astfel de riduri se formeaza si pe frunte sau in zona pieptului si pot fi amplificate de radiatii ultraviolete. Pot fi ameliorate cu fillere cu acid hialuronic.
- riduri de compresie: cu siguranta stii ca se recomanda dormitul pe spate. Motivul este acela ca in acest fel se reduce riscul de a te trezi dimineata cu riduri de la perna. Aceste linii pot fi ameliorate cu produse de ingrijire antirid sau cu fillere cu acid hialuronic.
Încearcă cele mai bune măști naturale, testate de Natural&Relaxant, recomandate de cosmeticienii francezi de la passeport sante și de doctorul în biochimie și descoperitorul unor medicamente, Eugen Giurgiu.
1. Masca cu albuș de ou, lămâie și ulei de măsline
2. Mască cu banane și miere
3. Masca cu argilă verde și ulei de argan
4. Mască cu iaurt și ceai verde
5. Mască de ovăz
6. Mască cu drojdie și ulei de măsline
1. Masca cu albuș de ou, lămâie și ulei de măsline
Aceasta este o rețetă de mască extrem de simplă datorită celor trei ingrediente din ea: ulei de măsline, suc de lămâie și albuș de ou. Bogată în proteine, albumina are un efect de strângere care permite tragerea pielii.
Bateți un albuș până devine spumos, apoi adăugați uleiul (1 linguriță) și sucul de 1/2 lămâie și amestecați. Așezați acest preparat pe față, apoi lăsați-l să acționeze 20 de minute.
2. Mască cu banane și miere
Contrar a ceea ce ar putea sugera ingredientele, aceasta nu este o rețetă de desert, ci o rețetă de mască! Într-adevăr, banana este bogată în potasiu, ceea ce îl face un fruct ideal pentru a lupta împotriva ridurilor.
Pur și simplu zdrobiți o banană coaptă și amestecați cu o lingură de miere. Lăsați acest piure să se rumenească în aer liber, apoi aplicați-l pe față. Se lasă să acționeze o jumătate de oră.
3. Masca cu argilă verde și ulei de argan
Argila verde este cunoscută a fi ingredientul cheie în fabricarea măștilor de casă. În special, are o putere de înmuiere și regenerare. Uleiul de argan, pe de altă parte, este excelent pentru piele, deoarece permite o elasticitate mai bună, dar și o flexibilitate mai bună.
Se amestecă 2 linguri de lut verde și 1 linguriță de ulei de argan într-un pahar cu apă călduță, apoi se aplică pe față. Se lasă să acționeze un sfert de oră.
4. Mască cu iaurt și ceai verde
Ceaiul verde are multe proprietăți oxidante care ajută la combaterea semnelor îmbătrânirii.
Deschideți o pungă de ceai verde și amestecați-o în două linguri de miere. Aplicați pe față cu masaje mici înainte de a pleca timp de 15 minute. Mierea este hidratantă și, de asemenea, antioxidantă: pielea ta recâștigă moliciunea și tinerețea.Este mult mai ușor să previi decât să tratezi, de aceea este important, să evitați fumatul, expunerile la soare la ore nepotrivite, nopțile nedormite mai ales încearcă să nu te încrunți.
5. Mască de ovăz
Se face un terci din 50g făină de ovăz la un litru de apă clocotită. Se ține pe foc până scade la jumătate. Se îndepărtează vasul de pe foc și se lasă la răcit. De îndată ce terciul a ajuns la temperatura corpului se aplică pe fata curățată în prealabil. Se lasă 30 de minute, apoi se spală cu apă călduță.
6. Mască cu drojdie, varză și ulei de măsline
Într-un blender zdrobiți 2-3 frunze de varză. Dizolvați un sfert de linguriță de drojdie de panificație în zeama rezultată și adăgati și o linguriță de miere și o linguriță de ulei de măsline. Omogenizați ingredientele și aplicați în strat gros pe față și pe gât. Lăsați să acționeze 15 minute. Îndepărtați cu o dischetă demachiantă înmuiată în apă.
Această mască vă va contracara orice tendință de apariție a ridurilor și de uscare a pielii, dând tenului un aspect mătăsos.
Încearcă cele mai bune măști naturale antirid p sau poți încerca imediat produse de îngrijire faciala, tratamente cu pachetele antirid pe baza de vitamina Q10, ceai verde sau vitamina C produse de Cosmetic Plant.
Un rol important în apariția ridurilor îl au necazurile, disconfortul psihic, nemulțumirile. Evitați să vă încruntați, fiți permanent veseli si astfel veți arăta mai bine.
Nu uita că celor din jur le place mai mult un om bine dispus decât unul veșnic încruntat. Oamenii care iubesc și sunt iubiți sunt frumoși: deci iubiți și permite-le altora să te îndrăgească!
Leave a Reply