Ulei din seminte de susan presat la rece, 100ml, Solaris

Description

Ulei de susan presat la rece din seminte , 50ml, Solaris

Beneficii produs

 

Asigura protectia impotriva razelor UV
Mentine sanatatea si frumusetea pielii

Cum se consuma

Uleiul de susan este cel mai rezistent ulei la oxidare si este stabil la temperatura camerei.
Punctul de ardere este de 177 grade pentru uleiul de susan presat la rece.
Este folosit cu succes la prepararea pastelor, a salatelor crude si a diferitelor preparate cu peste.
Uleiul de susan poate fi folosit si drept produs cosmetic, ulei emolient de ingrijire a pielii sau ulei pentru masaj.

Cum actioneaza

Reduce presiunea circulatiei arteriale prin continutul bogat de magneziu.
Ajuta la prevenirea osteroporozei prin continutul bogat de zinc si calciu.
Studiile recente demonstreaza eficienta deosebita a sesamolului: 1. previne si trateaza afectiunile cardiovasculare si ateroscleroza 2. asigura protectia impotriva razelor UV – inhiba speciile de oxigen reactiv induse de radiatiile ultraviolete de tip UVB (provenite de la bronz sau arsuri), impiedicand astfel si deteriorarea fibroblastelor din tesuturile pielii umane 3. efectul radioprotector al susanului impotriva deteriorarii ADN-ului datorita radiatiilor gamma 4.

Ce contine

Uleiul de susan contine: 45 % omega 9, 50% omega 6, 1% omega 3, restul acizi grasi saturati.
Uleiul de susan este sursa unor fitonutrienti importanti, antioxidanti, vitamine cu proprietati benefice sanatatii. 100 de g de ulei de susan contin: 1. grasimi mononesaturate (omega 9) 39,7 g 2. grasimi polinesaturate (omega 6) 41,7g 3. grasimi saturate 14g 4. vitamina E 1,40 mg, vitamina B6 0,2 mg 5. triptofan 2 mg 6. Minerale: calciu 277 mg, magneziu 99,7 mg fier 4,1 mg zinc 2 mg mangan 0,7 m g, cupru 0,7 mg 7. compus organic, sesamol – un puternic antioxidant.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Ulei din seminte de susan presat la rece, 100ml, Solaris”

has been added to your cart:
Checkout